FileMaker synchronisatietool

UW DATA OVERAL BEWERKEN, OOK ZONDER BESCHIKBARE INTERNETVERBINDING

Herkent u het probleem dat u met een iPad werkt op locaties waar geen internetverbinding mogelijk is? Met de Claris FileMaker Synchronisatietool is het mogelijk om met uw data te werken en deze later naar uw server te synchroniseren. CARD Solutions heeft een maatwerkoplossing waarmee u eenvoudig uw bestanden bijwerkt en pas synchroniseert zodra de server weer beschikbaar is. U neemt eenvoudig vooraf gedownloade formulieren mee waarmee u op locatie uw werkzaamheden kunt uitvoeren en kunt bijhouden. Zodra u weer over een internetverbinding beschikt, synchroniseert u handmatig uw documenten met de documenten op de server.

filemaker-licenties

Hoe werkt de Claris FileMaker synchronisatietool

Stap 1 Download uw Claris FileMaker bestand met de Apple iPad/iPhone van de FileMaker server.

Stap 2 U kunt op elke locatie met uw Apple iPad/iPhone en uw data aan de slag, ook indien u geen internetverbinding heeft. De data wordt lokaal op de Apple iPad/iPhone opgeslagen.

Stap 3 U bent klaar met bewerken en kunt zodra u weer beschikt over een internetverbinding uw data synchroniseren met de data op uw FileMaker server.

Het werkt gewoon!

Uw data werkt u vanaf nu overal en altijd eenvoudig bij met uw Apple iPad/iPhone, ook zonder internetverbinding. Ideaal voor uw buitendienstmedewerkers!

Uiteraard kunt u ook met een Apple iPad/iPhone met een 4G/wifi verbinding werken en automatisch syncen.

Heeft u vragen of wilt u maatwerkwensen met onze ontwikkelaars bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op middels het contact formulier.

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!