Claris FileMaker introductie

MEER INFO OVER DE FILEMAKER MOGELIJKHEDEN EN WAT FILEMAKER VOOR UW ONDERNEMING KAN BETEKENEN

Wat is Claris FileMaker Pro en wat zijn de mogelijkheden van FileMaker Pro
Claris FileMaker Pro (Claris International Inc.) is krachtige, gebruiksvriendelijke database applicatie software waarmee administratieve oplossingen op maat worden gemaakt voor uw bedrijf welke geschikt zijn voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Gebruik Claris FileMaker Pro om gegevens te beheren en te delen met uw team.

Maatwerk of startklare oplossingen
Laat de door u gewenste oplossing ontwikkelen of gebruik gratis een van de vele ingebouwde startklare oplossingen voor het beheer van contacten, inventarissen, projecten en meer. FileMaker staat gelijk aan snelle ontwikkeling en flexibiliteit (eenvoudig aanpasbaar).

FileMaker introductie

Wat is allemaal mogelijk met FileMaker?

Claris Filemaker Licenties bestellen
Claris FileMaker Pro is een geweldige oplossing die u al het nodige biedt om een zakelijke maatoplossing voor uw team te ontwikkelen en in gebruik te nemen. Om FileMaker te kunnen gebruiken, dient u in het bezit te zijn van FileMaker licenties. U  kunt uw FileMaker licenties bij ons aanschaffen.

Claris FileMaker Go
Bent u vaak onderweg en heeft u veel gegevens nodig van bijvoorbeeld relaties, offertes, orders, planning en meer? Neem Claris FileMaker database mee zonder te slepen met uw laptop. Met Claris FileMaker Go wijzigt en bekijkt u gegevens via uw iPhone, iPod touch of iPad.

Claris FileMaker Hosting
Met Claris FileMaker hosting heeft u uw database of backoffice altijd en overal beschikbaar. U hoeft geen dure hardware aan te schaffen maar huurt voor een vast bedrag per maand ruimte op een van onze Claris FileMaker hosting servers. U betaald slechts een maandelijks bedrag en profiteert toch van een snelle en goed bereikbare Claris FileMaker database, waar tevens elke dag een back-up van wordt gemaakt.

Claris FileMaker SSL certificering
Met het oog op de wet van datalekken en de dataplicht willen we graag onze klanten zo goed mogelijk helpen hun Claris FileMaker data secure te houden.
Daarom advsieren we de installatie van een SSL-certificaat op de Claris FileMaker server.

Claris FileMaker Maatwerk ontwikkeling
Zijn uw ambities groot of past uw bedrijf niet in een standaardpakket? Bespreekt u dan eens de mogelijkheden van het veelzijdige Claris FileMaker Pro! Onze FileMaker experts ontwikkelen een systeem dat naadloos aansluit bij uw wensen en de processen van uw organisatie. Zo behaalt u een maximaal rendement uit uw Claris FileMaker Pro database. Wij zijn Claris Partner, lid van de Claris FileMaker Business Alliance (FBA) & FileMaker Developer Subscription.

Claris FileMaker Consultancy & detachering
De Claris FileMaker specialisten van CARD Solutions kunnen bij u op locatie uw Claris FileMaker vraagstukken helpen oplossen en maatwerk verrichten aan uw bestaande Claris FileMaker oplossing. Dit kan door uw bestaande oplossingen te analyseren, aan te passen of uit te breiden. Maar het kan ook zijn dat u een Claris FileMaker oplossing van begin tot eind wilt laten bouwen welke naadloos aansluit op uw huidige systemen. CARD Solutions beschikt over specialisten die met u mee kunnen denken over database gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u adviseren over mogelijke databaseoplossingen en de invoering daarvan.

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!