Claris FileMaker consultancy & detachering

DESKUNDIG CLARIS FILEMAKER ADVIES, ONDERSTEUNING BIJ UW CLARIS FILEMAKER PROJECT OF VERSTERKING VAN UW TEAM

De Claris FileMaker specialisten van CARD Solutions kunnen bij u op locatie uw Claris FileMaker vraagstukken helpen oplossen en maatwerk verrichten aan uw bestaande Claris FileMaker oplossing. Dit kan door uw bestaande oplossingen te analyseren, aan te passen of uit te breiden. Maar het kan ook zijn dat u een Claris FileMaker oplossing van begin tot eind wilt laten bouwen welke naadloos aansluit op uw huidige systemen.

Claris-Partner-FileMaker-FBA-BadgeHuidige Claris FileMaker Pro oplossing uitbreiden
FileMaker Onze Claris FileMaker specialist denkt met u mee over uw huidige Claris FileMaker oplossing en doet u een aanbod deze te verbeteren of uit te breiden.

Nieuwe Claris FileMaker oplossing ontwikkelen
Stroomt u over van de ideeën waarmee u uw corebusiness eenvoudiger maakt? Onze Claris FileMaker specialist ondersteunt u bij het gehele traject, van brainstorm tot de daadwerkelijk ontwikkeling van uw FileMaker wensen.

filemaker-licenties

Consultancy & detachering

Versterk uw (Claris FileMaker)programmeursteam
Omdat u niet altijd de capaciteit heeft om al uw klanten te ondersteunen, kunt u met onze Claris FileMaker detacheringsdienst ook versterking inschakelen van CARD Solutions. Met een knippenkaart of contract bent u zeker van capaciteit wanneer dat u uitkomt!

Knippenkaart of detacheringscontract
Heeft u met regelmaat een Claris FileMaker Pro specialist nodig voor kleine opdrachten, dan kunt u bij ons tegen een voordelig tarief vooraf arbeidsuren inkopen met een vaste responsetijd (knippenkaart). Zo kunt u er altijd van op aan dat uw opdrachten vlot worden uitgevoerd. Heeft u een zeer omvangrijke klus waarbij u onze specialist over een langere termijn wilt inzetten, dan doen wij u een voorstel tegen een nog voordeliger tarief.

CARD Solutions is Claris Partner, lid van de Claris FileMaker Business Alliance en heeft een Claris FileMaker Developer subscription. Wij beschikken over specialisten die met u mee kunnen denken over database gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u adviseren over mogelijke databaseoplossingen en de invoering daarvan.

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!