Claris FileMaker ontwikkeling op maat

DATABASE ONTWIKKELING DOOR GECERTIFICEERDE CLARIS FILEMAKER ONTWIKKELAARS!

Zijn uw ambities groot of past uw bedrijf niet in een standaard databasepakket?
Bespreekt u dan eens de mogelijkheden van het veelzijdige Claris FileMaker! Onze Claris FileMaker experts ontwikkelen een databasesysteem dat naadloos aansluit bij uw wensen en de processen van uw organisatie. Zo behaald u een maximaal rendement uit uw Claris FileMaker database. Wij zijn Claris FileMaker gecertificeerd, Claris Partner – FileMaker Claris Partner, lid van de FileMaker Business Alliance & FileMaker Developer Subscription. Onze Claris FileMaker ontwikkelaars zijn u graag van dienst.

Claris FileMaker aanschaffen
Voordat het Claris FileMaker databasesysteem voor u wordt ontwikkeld, wordt er een volledige analyse van uw huidige systeem gemaakt. In deze analyse worden uiteraard uw wensen en de specifieke kenmerken van uw bedrijf meegenomen. Gezamenlijk wordt een programma ontwikkeld dat aan al uw wensen voldoet.

Claris FileMaker website integratie
Het kan zijn dat u bepaalde functie uit uw Claris FileMakerdatabase voor uw website bezoekers inzichtelijk wilt maken. In dat geval kunnen wij ook deze integratie voor u realiseren. Voorbeelden van integraties zijn modules waar u reserveringen mogelijk maakt of klantgegevens en procesinformatie ontsluit in een online omgeving met een goede beveiliging.

Claris FileMaker ontwikkeling
Aangezien een bedrijf constant in beweging is, dient ook uw database mee te gaan met de ontwikkelingen. Indien u reeds een Claris FileMaker-database heeft, kan deze door ons verder ontwikkeld worden. Onze specialisten gaan samen met u kijken naar mogelijke aanpassingen en uitbreidingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van lay-outs, extra functies, rapporten etc. Enkele voorbeelden van Claris FileMaker maatwerk ontwikkeling vindt u op de casespagina’s van onze klanten Helios Centrum Heerde, Design8, Claesen’s en Sunbeam.

Claris FileMaker voor Windows, Mac OS, iOS en web
De in Claris FileMaker ontwikkelde database oplossingen zijn te gebruiken via Mac, Windows, iPad, iPhone en via uw browser. Informeer naar de best passende Claris FileMaker oplossing voor u!

Claris FileMaker licenties
Wij kunnen alle benodigde Claris FileMaker licenties voor u in orde maken. Bekijk de Claris FileMaker licentie tarieven.

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!