weboplossingen

Weboplossingen

WEBSITES, HOSTING, WORDPRESS EN DOMEINEN

U heeft een website en wilt deze koppelen met software of klanten via uw website toegang geven tot specifieke informatie? Zoek niet verder voor weboplossingen!

CARD Solutions uw ontwikkelaar!
Complexe koppelingen vertalen naar een eevoudig te gebruiken oplossing, dat is ons doel. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van PHP, HTML 5, Laravel, MySQL, Java script en Claris FileMaker.

Wilt u advies of heeft u concrete wensen, neem dan contact met ons op. Onze ontwikkelaars denken met uw mee, voorzien u van advies en brengen uw wensen en eisen in kaart. We doen u vrijblijvend een voorstel en na akkoord kunnen onze ontwikkelaars van start!

Van concept naar project

SAMEN DE WENSEN EN IDEEËN UITWERKEN

Onder het genot van een kop koffie brengen we graag de wensen in beeld. Werken deze uit in een concept waaruit projectmatig gewerkt kan gaan worden.

JOUW WENSEN UITGEWERKT IN EFFIECIËNTE EN DAADKRACHTIGE WEBOPLOSSINGEN. ONSLUIT NU JE DATA EN BEDIEN JE KLANTEN ONLINE.

weboplossingen

WordPress ontwikkeling

WORDPRESS IS EEN OPEN-SOURCE PLATFORM GERICHT OP GEBRUIKERSGEMAK MET OOG OP DE MEESTE RECENTE WEBSTANDAARDEN EN KWALITEIT.

Het ontwikkelen van WordPress websites, onderhoud en doorontwikkeling van WordPress websites behoord tot de mogelijkheden. Maak gebruik van een reeds bestaande template of laat een template aanpasssen door onze ontwikkelaars. En, door middel van maatwerk of plugins, zijn al uw wensen mogelijk!

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld. Het is een open-sourceplatform dat wordt gebruikt om websites te bouwen en te beheren. WordPress is ook een uitstekende keuze voor SEO, omdat het een aantal ingebouwde functies heeft die het gemakkelijk maken om uw website te optimaliseren voor zoekmachines.

weboplossingen
arianne groeneveld

De complete site én administratie onder 1 dak, ideaal!

Arianne Groeneveld, Helios Centrum Heerde
Arjan van der Korst

Samen krachten bundelen om onze klanten van de juiste pakketten en producten te voorzien. Krachtig!

Arjan van der Korst, Advies en Kies

Onze expertises

FULL SERVICE ONTWIKKELBUREAU, VAN CONCEPT NAAR PROJECT

Websites

WordPress

Databases

Hosting

Domein registraties

Domein bemiddeling

SSL certificaten

Portals

SEO

Bakkie koffie doen?

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?