Hosting

BETAALBARE WEBHOSTING EN E-MAILHOSTING OM UW WEBSITE, E-MAIL EN CONTENT OP TE SLAAN

Omdat wij een hostingprovider zijn, kunt u uw website of e-mail hosten zonder dat u dure hardware hoeft aan te schaffen. In plaats van hoge aanschafkosten betaalt u een vast laag huurbedrag per maand voor schijfruimte op onze snelle en betrouwbare servers. Om deze weg voor u toegankelijker en overzichtelijker te maken, zijn deze diensten ondergebracht in een aantal webhostingpakketten. U kiest het webhostingpakket dat het beste bij uw bedrijf past. Uiteraard staan onze professionals voor u klaar om u hierbij te adviseren. Wilt u een eigen private cloud hosten, FileMaker hosting of gebruik maken van dedicated/colocated hosting? Dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op en bespreek uw wensen. U ontvangt van ons een aanbod op maat.

Alle specificaties webhosting:

Pakketten Mail Start Home/Office Light Basis Compleet
Maandelijkse kosten € 4 € 9 € 12 € 25 € 35
Webruimte 0 GB 1 GB 5 GB 10 GB 15 GB
Max e-mailadressen 1 5 10 15 25
Mailbox grootte 10 GB 5 GB 5 GB 5 GB 5 GB
Totale HD ruimte 10 GB 26 GB 55 GB 85 GB 140 GB
Basis CGI-scripts
PHP
Webmail
Virusscanner op e-mail
Spamfilter
MySQL databases (incl. toegang beheerprogramma) 1
SSL (Let’s Encrypt)
Dagelijkse back-up
Domeinnaamregistratie per jaar  € 25*  € 25*  € 25*  € 25*  € 25*
Eenmalige setupkosten

* Enkel voor registratie van .nl en .com. Overige domein extensies op aanvraag.

Voorwaarden
Wij hanteren voor de toegestane hoeveelheid dataverkeer een Fair Use Policy. Dit houdt in dat er voor het dataverkeer geen harde grens is. De toegestane hoeveelheid is afhankelijk van het gemiddelde verbruik van de overige klanten. Wanneer uw gehoste database of website bovengemiddeld veel dataverkeer veroorzaakt, zal in overleg met u een passende oplossing gezocht worden. De hostingpakketten worden per jaar gefactureerd. Op bovenstaande diensten geldt een minimale contractduur van één jaar, opzegging dient te geschieden uiterlijk drie maanden voor afloop van het contract. Het contract wordt telkens stilzwijgend verlengd met één jaar. Bij veranderen van pakketkeuze wordt uw contract met twaalf maanden verlengd. Upgraden naar een hoger pakket kan per direct. Downgraden kan enkel aan het einde van de contractperiode.

SLA (Service Level Agreement)
CARD Solutions heeft een zeer hoge uptime (99,9% jaarlijks). Ons netwerk wordt gemonitord met o.a. sms-services. Zodra er iets opvallends gebeurt, ontvangen onze technische specialisten een sms waarna ze meteen tot actie komen. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responstijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

Algemene voorwaarden
Op deze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Laatste update: 2 febr. 2016.

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!