Webontwikkeling

WEBONTWIKKELING: EEN STAP VERDER DAN WEBDESIGN

Website ontwikkeling/webdesign U wilt met uw onderneming een verpletterende eerste indruk achterlaten bij potentiele klanten. Op uw website laat u een eerste indruk achter, het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Een website is uw digitale etalage en online visitekaartje. Een goed gebouwde website bevordert de groei van uw onderneming.

Onderstaande punten zijn van belang bij een goede website:
• Een goede vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing etc. (SEO)
• Verzorgde uitstraling
• Userinterface/User experience (UX/UI)
• Responsive webdesign

weboplossingen-webdesign
html-css-js-php-mysql

Webapplicaties zijn softwareapplicaties die online te gebruiken zijn in een website of in een web omgeving. Voorbeelden van webapplicaties zijn bijvoorbeeld Content Management Systemen(CMS, zoals WordPress), Administratie online, een online reserveringsmodule of rekenmodules. Webapplicaties zijn erop toegespitst om processen te automatiseren, te vereenvoudigen of om gebruikers meer controle te geven. Heeft u wensen voor een specifieke webapplicatie op maat of wilt u een webapplicatie op uw website integreren? Laat ons weten wat uw wensen zijn, we denken graag met u mee!

Webportaal
Een webportaal kan worden ingezet om uw klanten of dealers beter van dienst te zijn. Uw klanten kunnen inloggen in een beveiligde online omgeving. In het beveiligde webportaal kunnen klanten bijvoorbeeld gegevens aanpassen, facturen inzien & betalen en reserveringen maken. CARD Solutions heeft veel ervaring met het bouwen van webportalen, Onze webontwikkelaars hebben o.a. het Apple Reparatie Online portaal ontwikkeld voor CARD Services. Zo kunnen klanten eenvoudig een account aanmaken, reparaties indienen, reparatie statussen opvragen, facturen inzien of een afspraak inplannen. Wilt u een eigen webportaal laten ontwikkelen? Schakel dan de webontwikkelaars van CARD Solutions in! Zie ook onze cases.

CARD Solutions uw ontwikkelaar!
Complexe koppelingen vertalen naar een eevoudig te gebruiken oplossing, dat is ons doel. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van PHP, Html 5, MySQL, Java script en FileMaker.

Wilt u advies of heeft u concrete wensen, neem dan contact met ons op. Onze ontwikkelaars denken met uw mee, voorzien u van advies en brengen uw wensen en eisen in kaart. We doen u vrijblijvend een voorstel en na akkoord kunnen onze ontwikkelaars van start!

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!