CARD Solutions

CARD Solutions is sinds 1998 actief op gebied van websites, FileMaker en Cloud oplossingen. Wij zijn Claris Partner en naast het ontwikkelen van (op-maat-gemaakte) diensten en producten worden er in onze research- en developmentafdeling producten ontwikkeld.

Over ons - CARD Solutions

De online expert

Met ruim 25 jaar expertise in o.a.:
• Websites en weboplossingen
(Web)applicatie ontwikkeling
FileMaker ontwikkeling (Claris Partner)
• Hosting (FileMaker hosting, Web hosting, e-mail hosting, 
en meer)
• Verkoop FileMaker licenties (FileMaker Reseller)

Naast deze diensten ontwikkelt onze Research & Development afdeling continue eigen software oplossingen zoals:
Servermonitoring software
WordPress websites

Missie

Het bedrijf CARD Solutions adviseert, beheert en ontwikkelt oplossingen op het gebied van Cloud, databases en websites, waarin het creëren van waarde voor klanten centraal staat door middel van het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten en technische kennis.

Visie

De visie van CARD Solutions is het optimaliseren en afstemmen van bedrijfsprocessen binnen bedrijven door het inzetten van software- en websiteoplossingen.

Diensten / producten

Het aanbod van CARD Solutions is verdeeld in vier groepen; Websites, FileMaker, Cloud en detachering/consultancy. In elke groep worden verschillende producten aangeboden. Het is mogelijk om iets nieuws te starten maar ook aanvullende producten toe te passen.

Het Solutions Team

Het team van CARD Solutions bestaat uit enthousiaste medewerkers van vormgevers tot software engineers en van marketeers tot webdevelopers. Iedereen beoefent een eigen specialisme maar omdat onze producten specifieke kennis vragen van meerdere specialisten wordt er vooral veel in teamverband gewerkt aan oplossingen en producten.

CARD Groep

Wij, als CARD Solutions, zijn onderdeel van CARD Groep. Binnen de CARD Groep zijn drie ondernemingen actief. De CARD Groep is multidisciplinaire groep waarin Apple reparatie, onderhoud en internet- en softwareontwikkelingen centraal staan.

De CARD Groep bestaat uit:

De CARD Groep bestaat uit:
CARD Services Zwolle & CARD Services Utrecht
CARD Solutions Zwolle & CARD Solutions Utrecht
CARD IT-Support

Onze cases

BEKIJK EEN GREEP UIT ONZE CASES

Bakkie koffie doen?

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?