Advies & Kies

WORDPRESS DEVELOPMENT.

advies en kies logo

Caseomschrijving

Advies en Kies is een onafhankelijk assurantiekantoor dat is opgericht door de enthousiaste eigenaren Mark Hogendorf, Niels Dubbeldam en Arjan van der Korst. Samen met hun team van specialisten zijn ze een gedreven club met tientallen jaren aan verzekeringskennis in huis. Zij adviseren en bemiddelen in verzekeringen. De wens om klanten te kunnen informeren over al deze diensten via de website resulteerde in deze opdracht.

  • WordPress

  • Responsive

  • SEO

Voordelen WordPress

Nadat WordPress is geïnstalleerd, kun je zonder enige technische voorkennis de website onderhouden. Het wijzigen van teksten, het invoegen van afbeeldingen, of het toevoegen van webpagina’s gaat allemaal met groot gemak. Ook is WordPress zoekmachinevriendelijk (SEO) en kun je er door middel van eenvoudige stappen voor zorgen dat je beter vindbaar wordt in bijvoorbeeld Google. Het CMS wordt tevens voortdurend voorzien van updates zodat je website altijd aan de eisen van actuele webstandaarden voldoet.

  • Gebruiksvriendelijk

  • Talloze plugins

  • Geschikt voor mobiele weergave

Eenvoudig de website aanpassen
Verbetering van de snelheid van de website
WordPress CMS
PHP8

Oplossing: vernieuwde website

De verouderde complexe website is compleet ontmanteld en daarvoor is een compleet nieuwe website ontwikkeld, waarbij responsiveness én aanpasbaarheid de sleutelwoorden waren. Buiten dat zijn onder andere ook een webshop, een online Mijn Advies en Kies omgeving, een verzekeringkiezer, een reken module op maat ontwikkeld. Door gebruik te maken van WordPress, is de website eenvoudig aan te passen door Advies en Kies.

Wat is jouw case?

WE DENKEN GRAAG MET JE MEE. ZIEN WE JE SNEL?