Database ontwikkelen

EEN DATABASE AFGESTEMD OP HET DNA VAN UW BEDRIJF

Een database afgestemd op uw bedrijf
Heeft u grote ambities of past uw bedrijf niet in een standaardpakket? Onze specialisten ontwikkelen voor u een op maat gemaakt databasesysteem, zodat u zeker weet dat dit systeem voor 100% aansluit bij de wensen en ontwikkelingen van uw organisatie.

Database ontwikkelen
Vroeger waren er nog grote archiefkasten benodigd om alle bedrijfsdata in op te slaan, tegenwoordig kunt u dit opslaan in een digitale ‘archiefkast’. Het voordeel van een database is dat deze uitstekend te koppelen is met bijvoorbeeld een website. Dit maakt het mogelijk snel en eenvoudig informatie op te vragen. Zo kunt u beter op wensen van klanten inspelen, processen in kaart brengen en optimaliseren. Wij hebben jarenlange ervaring in het programmeren van databases en de koppeling met software.

Voordat wij een database voor u opzetten, worden uw huidige systeem en bestaande bedrijfsprocessen met een analyse in kaart gebracht. In deze analyse worden uiteraard uw wensen en de specifieke kenmerken van uw bedrijf meegenomen. Uiteindelijk wordt uw persoonlijke databasesysteem opgezet. In samenspraak met u wordt een database oplossing ontwikkeld die aan al uw wensen voldoet.

weboplossingen-webdesign
html-css-js-php-mysql

Uw database door ontwikkelen Niemand kan in de toekomst kijken… Ook u niet. Aangezien een bedrijf constant in beweging is, dient ook uw database mee te gaan met de ontwikkelingen. Indien u reeds een database heeft, dan kan deze mogelijk verder ontwikkeld worden door onze programmeurs. Onze specialisten kijken samen met u naar mogelijke aanpassingen en uitbreidingen. Gelukkig kunnen de voor u ontwikkelde databases altijd doorontwikkeld en/of aangepast worden. Zo beschikt u altijd over de juiste functies in uw database. Bekijk ook de mogelijkheden van FileMaker. Stel ons op de hoogte van uw wensen, dan doen wij u een passend voorstel!

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!