Dedicated en colocated hosting

UNIEKE HOSTING OPTIES

Wat is dedicated/colocated hosting?
Bij deze vorm van hosting koopt/huurt u een eigen server. Aangezien u de enige gebruiker van de server bent heeft u de volledige vrijheid de server in te richten zoals u dat wilt (dit kunt u uiteraard door CARD Solutions laten plaats vinden). Bij deze hosting is CARD Solutions verantwoordelijk voor de hardware (de server) en bent u verantwoordelijk voor de software (het besturingsysteem en eventuele applicaties). Dit houdt in dat u verstand dient te hebben van serverbeheer. U bent zelf verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en updaten van de software. Wilt u dat CARD Solutions dit voor u doet dan is dit uiteraard mogelijk.

Als u een dedicated server huurt of koopt wordt deze meestal opgeleverd met een besturingssysteem en standaard geïnstalleerde software. De prijs van deze hosting is afhankelijk van de specificaties van de server en de gewenste hosting mogelijkheden. Indien u gebruik maakt van huur, dan zorgt CARD Solutions voor de continuiteit van de hardware. Indien u gebruik maakt van koop, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de continuiteit van de hardware. Wilt u dat CARD Solutions dit voor u doet dan is dit uiteraard mogelijk.

Deze vorm van hosting is zeer geschikt voor grote websites of specifieke software toepassingen, zoals bv. Claris FileMaker. Hierbij is complete vrijheid met betrekking tot serverbeheer vaak een vereiste.

weboplossingen-webdesign

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!