SSL-certificering

SSL-CERTIFICATEN VOOR WEBSITES EN FILEMAKER

De laatste tijd steeds vaker in het nieuws: gegevens van apparaten en websites worden onderschept en komen op straat te liggen. Geen goede reclame voor uw onderneming! Met de juiste maatregelen, zoals bijvoorbeeld een SSL-certificaat, verkleint u het risico op ongewenste toegang tot uw gegevens.

Wat is een SSL-certificering
Met een SSL-certificering maakt u een beveiligde gegevensverbinding via uw website mogelijk tussen u en uw websitebezoekers. Wellicht kent u de term SSL, sinds een aantal jaren worden deze certificaten al door o.a. banken gebruikt. Maar ook andere websites implementeren steeds vaker een SSL-certificaat. In uw url ziet u bij een SSL omgeving geen http:// maar https:// en het icoontje van een slotje staan.

Zes belangrijke redenen om een SSL-certificaat te overwegen

  • Sinds 1 januari 2017 geeft o.a. Google, waarschuwingen bij sites die hun gegevens niet via een veilige HTTPS-verbinding verzenden.

  • Uw website zal op sommige apparaten en belangrijke browsers zoals Chrome en Firefox niet meer foutloos geopend worden, u loopt dan bezoekers en potentiële klanten mis.

  • Sinds 1 januari 2016 is er de wet inzake de meldplicht voor datalekken.

  • Google geeft websites met een SSL-certificaat voorrang in de zoekresultaten boven websites zonder SSL-certificaat. U wordt dus makkelijker gevonden door potentiële klanten.

  • Met een een SSL-certificaat biedt u uw websitebezoekers een vertrouwde online omgeving. Hierdoor ligt de drempel om informatie via het web naar u te verzenden, lager.

  • Zorg ervoor dat je SSL geen Symantec certificering (meer) heeft, zodat deze in Chrome en FireFox vertrouwd blijft.

Secure SSL

U wilt een SSL-certificaat? Wij regelen het hele traject!
Er zijn verschillende type SSL-certificaten. Afhankelijk van de beveiliging die u wenst, zal een SSL-certificaat voor u geselecteerd en geïmplementeerd worden.

FileMaker server en SSL
We bieden tevens  SSL certificaten voor FileMaker servers, zie de FileMaker SSL certificering pagina voor meer informatie.

Kosten
Een SSL-certificaat inclusief implementatie op uw website is bij ons verkrijgbaar vanaf € 99,- exclusief btw.

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!