Claris FileMaker SSL certificering

ALLE CLARIS FILEMAKER DATA BEVEILIGD OVER DE LIJN

Met het oog op de wet van datalekken en de dataplicht willen we graag onze klanten zo goed mogelijk helpen hun Claris FileMaker data secure te houden.
Daarom advsieren we de installatie van een SSL-certificaat op de Claris FileMaker server.

Met dit SSL-certificaat is de data tussen de Claris FileMaker server en de Claris FileMaker werkstations secure. Indien deze verbindig niet beveiligd is met een SSL, krijg je de niet secure meldingen bij verbindingen (die klikken de meesten gebruikers altijd weg). Na installatie van een SSL-certificaat zie je, wanneer je verbinding maakt met de Claris FileMaker bestanden, rechtsbovenin een groen slotje dat aangeeft dat de data secure is. Tevens is de data tussen de Claris FileMaker server en de eventuele Claris FileMaker webdirect gebruikers eveneens secure.

CARD Solutions ondersteunt u graag bij deze overgang naar een veiligere verbinding.

filemaker-licenties

SSL voor Claris FileMaker Server
SSL Certificaat pér jaar € 199,- (max. 1 jaar per afname)
Dit certificaat (True BusinessID/COMODO SSL Certificate) biedt 256-bit SSL encryption en vereist 1 subdomein (mogelijk Organization Validation).
Installatie SSL in FMS € 336,- (3 uur werkzaamheden).
Eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden inzake DNS-, TTL wijzigingen, communicatie met de provider inzake bedrijf checks etc. worden doorbelast. Een (sub)domein is een vereiste voor het SSL-certificaat.

Onze cases

EEN GREEP UIT ONZE WEBONTWIKKELING CASES

Ideeën uitwisselen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MEE. ENNE, KOFFIE STAAT KLAAR!