CARD Solutions 25 jaar jubileum

CARD Solutions 25jaar

CARD Solutions viert zijn 25 jarig jubileum, een mijlpaal waar we trots op zijn!🥳 In mei 1998 start CARD Solutions als uw IT dienstverlener, aanvankelijk als Claris FileMaker én webontwikkelaar maar al snel kwamen daar onder ander domein, hosting, portal, SSL, NAS en Cloud gerelateerde diensten bij.

Ook de komende jaren staan wij u graag bij voor al uw uitdagende IT vraagstukken.

Wij zijn Claris Partner, lid van de FileMaker Business Alliance en WordPress ontwikkelaar. Naast het ontwikkelen van (op-maat-gemaakte) diensten en producten worden er in onze research- en developmentafdeling producten ontwikkeld. Samen met zusterbedrijf CARD Services kan CARD Services u ook volledig ondersteunen met al uw Apple reparaties, zowel binnen als buiten de garantie. Ook voor advies, installatie, beheer en ondersteuning van uw Apple en Microsoft IT-omgeving kunt u bij CARD Services terecht.