Wat kan een Synology NAS voor mijn bedrijf betekenen?

Synology NAS
Bedrijfsgegevens beschermen tegen ransomware
Bedrijfsgegevens beschermen tegen ransomware
Devices en infrastructuur van het bedrijf beschermen
Devices en infrastructuur van het bedrijf beschermen
De productiviteit van het bedrijf verbeteren met samenwerkingstools
De productiviteit van het bedrijf verbeteren met samenwerkingstools
De fysieke beveiliging van bedrijfsgebouwen verzorgen
De fysieke beveiliging van bedrijfsgebouwen verzorgen
Bestanden automatisch synchroniseren en delen tussen kantoren
Bestanden automatisch synchroniseren en delen tussen kantoren
Gangbare virtualisatieplatforms probleemloos integreren
Gangbare virtualisatieplatforms probleemloos integreren

Wat betekent NAS?

Een NAS (Network Attached Storage) is een device dat is aangesloten op een netwerk om de exponentieel groeiende hoeveelheid data op te slaan, thuis of in uw bedrijf. Een Synology NAS gaat nog een stap verder en biedt u de mogelijkheid een privécloud te creëren voor het vrij en veilig opslaan, raadplegen, back-uppen en delen van al uw bestanden.

Wat kan een Synology NAS voor mijn bedrijf betekenen?

Bedrijfsgegevens beschermen tegen ransomware
Gebruik uw Synology NAS als veilige oplossing voor bestandsopslag, met efficiënte back-ups en snapshottechnologie waarmee u een oudere versie van bestanden kunt herstellen na een ransomwareaanval of onbedoelde verwijdering.


Devices en infrastructuur van het bedrijf beschermen

Garandeer de bedrijfscontinuïteit voor pc’s, fysieke servers, virtuele machines en SaaS-toepassingen met de krachtige Active Backup Suite. Maak gegevensbescherming in uw bedrijf eenvoudiger met een op maat gemaakte planning van back-uptaken, die gemakkelijk te beheren is met weinig IT-personeel.

De productiviteit van het bedrijf verbeteren met samenwerkingstools
Waar ze zich ook bevinden, breng uw teams samen met een reeks samenwerkingstools op locatie, waaronder een besloten mailserver, een app voor instant messaging en een online kantoorpakket voor gelijktijdige bewerking van documenten, spreadsheets en dia’s.


De fysieke beveiliging van bedrijfsgebouwen verzorgen

Bescherm fysieke eigendommen met een uitgebreide en intuïtieve bewakingsoplossing, ongeacht de grootte van uw panden. Surveillance Station levert realtime statistieken en meldingen, werkt met een breed scala aan IP-camera’s en I/O-modules en kan op afstand worden beheerd.

Bestanden automatisch synchroniseren en delen tussen kantoren
Nu hybride en op afstand werkende teams het nieuwe normaal zijn geworden, kan het een uitdaging zijn om efficiënt samen te werken en bestanden up-to-date te houden. De bestandsbeheeroplossingen van Synology synchroniseren gegevens moeiteloos tussen meerdere kantoren, zodat altijd de meest recente versies van bestanden beschikbaar zijn.

Gangbare virtualisatieplatforms probleemloos integreren
Versnel uw virtuele workloads door uw Synology NAS voor de opslag van virtuele machines te gebruiken. Synology-systemen zijn eenvoudig te integreren met gangbare virtualisatieplatforms en helpen bedrijven om gemakkelijker opslagruimte toe te wijzen en onderhoud te plegen.